Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar Heideveld-Bornebeek van 3 september. Info N.FBO: www.nfbo.be

Het Heideveld-Bornebeek maakt deel uit van het provinciedomein Lippensgoed-Bulskampveld, een ideale plek voor uren fotoplezier door de uitgestrekte loof- en naaldbossen, imposante dreven, heiderestanten, akkers en weiden. Misschien vinden we wel de eerste paddenstoelen of stoten we onverwachts op een zwarte specht of boompieper! Inschrijven verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap in Beisbroek van 15 oktober. Info N.FBO: www.nfbo.be

Foto-excursie in Beisbroek.

We gaan op stap in de bossen van Beisbroek die voornamelijk bestaan uit beuk en naaldbomen. We gaan er op zoek naar paddenstoelen en proberen die zo mooi mogelijk te fotograferen. 

Afspraak om 8u00 aan de ingang van het kasteel Beisbroek, Zeeweg te Brugge.
Inschrijven verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar Tillegembos van 19 november.
Info N.FBO: www.nfbo.be

Foto-excursie in het Tillegembos te Brugge

Het Tillegembos (114 ha) grenst aan de Brugse agglomeratie en is het oudste provinciedomein van West-Vlaanderen. Naald - en loofbossen wisselen er elkaar af. In bepaalde domeingedeelten wordt aan natuurontwikkeling gedaan: droge heide, natte heide en bloemrijke hooilanden.
Tillegem heeft ook cultuurhistorisch een en ander te bieden: een prachtig kasteel met een formele tuin, een neogotische domeinhoeve met een rosmolen.
 
We spreken af om 8.00u op de parking in de Tillegemstraat te Brugge, een zijstraat van de Torhoutse Steenweg.
Inschrijven verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar Bredene Duinen van 3 september.
Info N.FBO: www.nfbo.be

Foto-excursie in de Uitkerkse Polder
Tradities zijn er om in eer te houden! Zo ook onze eerste excursie van het nieuwe jaar. We gaan terug kijken naar de velduilen en de ‘vriezeganzen’ in de Uitkerkse Polder. We verzamelen om 14u30 aan Groenwaecke , het bezoekerscentrum, Kuiperscheeweg 20 te Blankenberge.

Enkel voor leden

Ledenvergaderin
Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar Damme van 25 februari. 

Info: www.nfbo.be

Uitstap naar Damme.
We rekenen op wat vrieskou met een fijn laagje sneeuw zodat we schitterende landschapsfoto’s kunnen maken,van de obligate molen langs de vaart. Maar er is natuurlijk veel meer te fotograferen, denk maar aan de stadswallen of de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

We verzamelen om 8u00 stipt op de gratis parking kant Brugge langs de vaart in Damme: randparking Damme-Zuid.

Inschrijven voor niet-leden verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

Ledenvergadering.
Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar Het Leen in Eeklo op 25 maart.

Info: www.nfbo.be

Foto-excursie in het Leen in Eeklo
Het provinciaal domein is een groot boscomplex met niet minder dan 36 km wandelwegen. In het arboretum aldaar zal het hopelijk mogelijk zijn de eerste bloeiende bloemen te fotograferen. Andere onderwerpen voor aan natuurfotografie te doen zijn onuitputtelijk. Neem maar een extra kaartje mee!

Afspraak om 8u00 op de ruime parking van Het Leen, Gentsesteenweg 80 te Eeklo.

Inschrijven voor niet-leden verplicht via “Contact” op www.nfbo.be