Excursie naar de Uitkerke polder. We verzamelen in Groenwaecke om 14u30.

Voorbehouden aan de leden van de werkgroep.

Meer info via "Contact".

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Damme op 23 februari.

 

Foto-excursie naar de omgeving van de "Siphon" in Damme.

We rekenen op wat vrieskou met een fijn laagje sneeuw zodat we schitterende beelden kunnen maken mat als onderwerp oa. de "Blinker" en de "Stinker".

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar het park van Loppem op 22 maart 2020.

 

UITGESTELD - Foto-excursie naar het park van Loppem.

 

Ledenvergadering UITGESTELD

 

 

Foto-excursie naar de Kemmelberg is UITGESTELD

 

 

 

Ledenvergadering

 

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar de Vloethemveld op 17 mei 2020.

 

Foto-excursie naar Vloethemveld. Info volgt later.

 

Ledenvergadering

 

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Bulskampveld op 14 juni 2020.

 

Foto-excursie naar Bulskampveld. Info volgt later.