Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Bulskampveld van 17 november.

 

We gaan fotograferen in het Bulskampveld met het prachtige kasteelpark, uitgestrekte loof- en naaldbossen, heiderestanten, weiden en akkers. De ommuurde moestuin met een unieke kruidentuin is een ideale plek om vele natuurfoto's te maken.

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Nieuwpoort op 15 december.

 

We spreken af om 8u00 op de parking aan het einde van de Halvemaanstraat te Nieuwpoort.

Daar waar zout en zoet water elkaar ontmoeten, ontwikkelde zich een bijzondere biotoop met slikken, schorren, duinen, strand en polders. Daar gaan we de natuurpracht van de IJzermonding veelvuldig fotograferen.

Excursie naar de Uitkerke polder. We verzamelen in Groenwaecke om 14u30.

Voorbehouden aan de leden van de werkgroep.

Meer info via "Contact".

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Damme op 23 februari.

 

Foto-excursie naar de omgeving van de "Siphon" in Damme.

We rekenen op wat vrieskou met een fijn laagje sneeuw zodat we schitterende beelden kunnen maken mat als onderwerp oa. de "Blinker" en de "Stinker".

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar het park van Loppem op 22 maart 2020.

 

Foto-excursie naar het park van Loppem.

We verzamelen om 8u00 op de parking van het kasteel via de Steenbrugsestraat te Loppem. We gaan op zoek naar de eerste lentebloeiers!

Ledenvergadering

 

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar de Kemmelberg op 19 april 2020.

 

 

Foto-excursie naar de Kemmelberg.

We verzamelen om 8u00. Info volgt.

 

 

Ledenvergadering

 

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar de Vloethemveld op 17 mei 2020.

 

Foto-excursie naar Vloethemveld. Info volgt later.

 

Ledenvergadering

 

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Bulskampveld op 14 juni 2020.

 

Foto-excursie naar Bulskampveld. Info volgt later.