Foto-excursie naar de Achterhaven van Zeebrugge

Voor het eerst trekken we naar dit "tijdelijke" natuurgebied dat later zal ingepalmd worden door de uitbreiding van de haven. We gaan dit vastleggen aan de hand van veel foto's/ Breng maar gerust een extra kaartje mee!

Afspraak om 7u45 op de randparking aan de L. Coiseaukaai (rechtover de politie) te Brugge. We carpoolen vandaar samen naar de haven. Einde: vrij.

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar de Heemtuin van Ryckevelde van 16 juni.

 

Foto-excursie naar de educatieve heemtuin van Ryckevelde. We zullen er niet alleen de vele bloemen, planten, struiken, ... fotograferen, we zullen er ook veel opsteken dankzij het mooi aangelegde wandelpad dat voorzien is van vele informatieborden.

We verzamelen om 8u00 op de parking van Ryckevelde, oude Dosweg 4 te Sijsele.

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Maldegemveld van 22 september.

 

We gaan de natuur fotograferen in Maldegemveld. We komen samen om 8u00 aan het vertrekpunt op de parking op 100m van het Jagershof, Drongengoedweg 11 te Knesselare.

Dit uitzonderlijk en divers natuurgebied vormt een Lappendeken van paarse heidevlekjes eb eiken-berkenbossen. Misschien komen we er damherten of gallowayrunderen tegen.