We gaan de natuur fotograferen in Maldegemveld. We komen samen om 8u00 aan het vertrekpunt op de parking op 100m van het Jagershof, Drongengoedweg 11 te Knesselare.

Dit uitzonderlijk en divers natuurgebied vormt een Lappendeken van paarse heidevlekjes eb eiken-berkenbossen. Misschien komen we er damherten of gallowayrunderen tegen.

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar de Heemtuin van Ryckevelde van 16 juni.

 

Natuurfotografie in Beisbroek

We staan van 's morgens vroeg aan het kasteel Beisbroek paraat om eender wie die geïnteresseerd is in natuurfotografie bij te staan en te helpen bij het maken van mooie opnames. Deze activiteit kadert in de Week van het Bos en gaat in samenwerking met het natuurcentrum Beisbroek van de stad Brugge 

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Bulskampveld van 17 november.

 

We gaan fotograferen in het Bulskampveld met het prachtige kasteelpark, uitgestrekte loof- en naaldbossen, heiderestanten, weiden en akkers. De ommuurde moestuin met een unieke kruidentuin is een ideale plek om vele natuurfoto's te maken.

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Nieuwpoort op 15 december.

 

We spreken af om 8u00 op de parking aan het einde van de Halvemaanstraat te Nieuwpoort.

Daar waar zout en zoet water elkaar ontmoeten, ontwikkelde zich een bijzondere biotoop met slikken, schorren, duinen, strand en polders. Daar gaan we de natuurpracht van de IJzermonding veelvuldig fotograferen.

Excursie naar de Uitkerke polder. We verzamelen in Groenwaecke om 14u30.

Voorbehouden aan de leden van de werkgroep.

Meer info via "Contact".

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar Damme op 23 februari.

 

Foto-excursie naar de omgeving van de "Siphon" in Damme.

We rekenen op wat vrieskou met een fijn laagje sneeuw zodat we schitterende beelden kunnen maken mat als onderwerp oa. de "Blinker" en de "Stinker".

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek, Zeeweg 96 te Brugge. Parking achter het kasteel. Voor de leden en deelnemers aan de uitstap naar het park van Loppem op 22 maart 2020.

 

Foto-excursie naar het park van Loppem.

We verzamelen om 8u00 op de parking van het kasteel via de Steenbrugsestraat te Loppem. We gaan op zoek naar de eerste lentebloeiers!